Főoldal Franciaország Párizs és Mont Saint Michel- Normandia

Párizs és Mont Saint Michel- Normandia

Ebben a programban Párizs nevezetességeit Normandia egyik legszebb műemlékével párosítottuk,hogy megcsodálhassák ezt a pirinyó szigetet. A sziget csúcsán 78 méter magasságba nyúlik a középkori Apátság.

 

   Párizs-Versailles és

     Mont Saint Michel-Normandia

5 nap / 4 éj

Október 23-27-ig

Poziciószám: 2019/R/PM.5/ ( indulási dátum)

 

Szállás:  4 éj Párizsban, Metró közeli , jó minőségű, középkategóriás szállodában.

               Elhelyezés 2 ágyas fürdőszobás szobákban.néhány szoba pótágyazható.     

              (Hűtő nincs!)

Ellátás:   Bővített, kontinentális reggeli, büfé rendszerben.

Utazás:   Budapest-Párizs-Budapest repülővel,  helyileg busszal, metróval!

Útiokmány: Érvényes útlevél / kártya alapú személyi igazolvány szükséges!

Részvételi díj: Akciós129.900 Ft/fő  (2018.01.20-ig)           Rendes ár: 136.600 Ft/fő

 

Kötelező egyéb költségek:Transzfer:12.000 Ft/fő . Repülőtéri illeték: 29.900 Ft/fő ( árfolyam függő)Idegenforgalmi adó: 7 €/fő (11 év felett). Útlemondási biztosítás: 1,5% ( alapárra + illetékre) Audioguide készülék magyar nyelven: 2.000 Ft/fő öt napra, belépők, fak. programok a helyszínen

 

Program

 

1.nap: Párizsba érkezés után külön transzfer busszal a szállodába megyünk, (a szobákat még nem foglalhatjuk el), de a csomagokat elhelyezhetjük a bőrönd szobában, rövid pihenés után 1 órás sétahajózásra indulunk  a Szajnán. Ezután Eiffel torony (foglaláskor előre kell jeleznie, hogy a 2. vagy 3.szintre szeretne feljutni!). Az idegenvezető a 2. szinten mutatja be Párizs panorámáját. Ezután visszamegyünk a szálláshelyünkre, szobák szétosztása, fak. vacsora lehetőség a szálloda éttermében.

 

2.nap: Reggeli után délelőtt: Concorde tér, Tuilleriák kertje és a Louvre legszebb gyűjteményéből a legfontosabbak megtekintése. Ezután elsétálunk a Palais Royale és a Comédie Francaise (Moliere szinháza) épülete előtt. Majd rövid szabad program a Rivolin, ebben a középkori,szép árkádos utcában szuvenír árusok kínálják portékáikat és egy könnyű, gyors ebédet vagy egy gazdagon töltött francia szendvicset is elfogyaszthatnak. Délután, Párizs szívében a Cité szigeten, a Virágpiac és a Párizsi Notre Dame következik. Fakultatív vacsora lehetőség a Latin negyed egyik hangulatos éttermében, pl. egy menü 15 €-tól/fő kezdődik. Este Szállás.                                  

 

3.nap: Reggeli után  szabad program vagy fakultatív program:  Versailles-ba utazunk és a kastély bemutatásával, kezdünk majd jó idő esetén a csodás kerten keresztül a Trianoni paloták megtekintése gyalogosan, vagy külön díj ellenében kis vonattal lehetséges. Délután visszautazunk Párizsba a Diadal ív megtekintése után a Montmartre negyed, a Festők terével és a Sacré Coeur-rel. ( később  €/fő) Újabb fakultatív program javaslat (csak előre rendeléssel): egyik este, a helyek függvényében: Moulin Rouge világhírű show műsora. (Ára:110 €/fő, 1/2 üveg pezsgővel/fő). Megrendeléskor kérjük jelezzék a fakultatív programokra a részvételi szándékukat!

                                            

4.nap: Szabad program vagy  fakultatív program: Reggeli után, külön busszal indulunk Normandiába a Mont Saint Michel Apátsághoz. Mont-Saint-Michel Franciaország egyik legszebb látnivalója, a tengerből 78 méter magasságban kiemelkedő gránitszikla egyszerre csodás, misztikus és varázslatos,  az óceán „ Piramisának” is nevezik. Ára létszámfüggő, kb. 95 €/fő + belépő az Apátságba. min. 7 fő részvételével indul. Késő délután visszautazás Párizsba, szállás. (a program reggel 8.00 órától - este kb. 20.00 óráig tart.)Megrendeléskor kérjük jelezzék a fakultatív programokra a részvételi szándékukat!

                                            

5.nap: Reggeli után  szabad program vagy javasolt fak. program Napóleon sírja az Invalidusok Dómjában, vagy  Párizs új negyede a Défense negyed. A transzferbusz várhatóan 12.00-re jön értünk, amit még a helyszínen pontosítunk. A repülőtérre érve feladjuk csomagjainkat és hazautazás. Várható érkezés Budapestre: 15.30-kor.

 

(A programok sorrendje a repülőgép indulásának megfelelően változhat!)

 

Várható menetrend: oda: 6,20-8,45. vissza: 13,20-15,30.

Fontos:Kérjük pontosan megadni az útlevél vagy személyi igazolvány szerinti neveket, születési adatokat, lakcímet és elérhetőségüket (telefonszám és e-mail cím). Minden későbbi módosításnak ára van, különösen a repülőjegyek esetében.

Akik csak a repülőjegyet és a szállást vennének igénybe, ezt a csomagáras programot nem vehetik foglalhatják, de kérhetnek külön ajánlatot elképzelésükre. Megértésüket köszönjük.

Gyermekkedvezmény 14 év alatt ( 2 felnőttel egy szobában, pótágyon): -10%, max 1-2 gyermek. Csak 1-2 db. egybenyitható négy ágyas családi szobája a szállodának, ezért ezt csak lekérésre tudjuk vállalni, de kedvezmény nélkül.

Egyágyas felár: + 33% ( alapár százalékában)Az árat 330 Ft/€ árfolyamig garantáljuk! Ifa: 11 év felett:7€/fő.helyszínen.

A repülőtéri illetékre semmilyen kedvezmény nem vonatkozik. Min. létszám:15 fő

Egyéb költségek a helyszínen (2019.) tájékoztató jellegűek, de kérjük előre jelezni, milyen fak. programon szeretne részt venni.

Metró/Busz

€/fő

Párizs-Versailles

Felnőtt

Párizs-Versailles

26 év alatti

1. nap-tól a 3.napig + 5. nap, napi jegyek és napi bérletek a zükséges zónákban

30 €

 28 €

4.nap: Külön járatú busszal , kb. 4 órás út a

La Manche csatornáig, azaz az Apátságig.

Normandia, Mont Saint Michel

Normandia, Mont Saint Michel

Belépők , €/fő

Felnőtt

 

Ifjúsági 12-24 év

között

Gyermek 4-11 év között

Gyermek

3-12 év között

Sétahajó

14 €

 

     14 €

---

6 €

Az Eiffel toronyba jelentkezésének megfelelően előre vesszük a jegyeket. Előnye, hogy rövidebb a sorban állás, hátránya, hogy a jegy nem módosítható, nem törölhető! Megrendeléskor kérjük válassza ki az Önnek megfelelő szintet, amit forintban kell átutalni. A táblázatban belépőkre 2018-as árak vannak megadva jelenleg, ha változna év közben tudatjuk Önökkel!

3.szint, lifttel

25 €

 

12,5 €

6,3 €

---

2 szint lifttel

16 €

 

8,0 €

4,0 €

---

2.szint, lépcsőn

10 €

 

5,0 €

2,5 €

---

Fakultatív  programokat választók:

2.nap Louvre belépője

15 €

 

26 év alatt ingyenes

26 év alatt ingyenes

---

 3.nap belépővel

később

 

később

később

---

 4.nap útiköltség:

Belépődíj: Apátságba

95 €

 

10 €/fő

 

95  €

 

Ingyenes

---

 

Ingyenes

---

« Franciaország

Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom