Főoldal Románia/ Erdély, Székelyföld 2017 Körutazás Székelyföldön

2017 Körutazás Székelyföldön

A 6 napos körutazásban programunkat Csíkszeredával Hargita megye székhelyével, Tusnádfürdővel, a híres üdülőhellyel és a Szent Anna kráter tóval bővítjük ki, mert így lesz teljes Erdélyről kialakult képünk. A kulturális és a természeti élményen kívül kulináris élvezetekben is lesz részük! Megkóstolhatják a pityókát, a székely gulyást és káposztát.

                 Körutazás Székelyföldön  

                                   6 nap/ 5éj

 

                            Poz.sz: 2017/ KSZ/ ind. dátum

 

                    Ind. időpontok  07.18  és aug.15

 

 

A 6 napos körutazásban programunkat Csíkszeredával Hargita megye székhelyével, Tusnádfürdővel, a híres üdülőhellyel és a Szent Anna kráter tóval bővítjük ki, mert így lesz teljes Erdélyről kialakult képünk. A kulturális és a természeti élményen kívül kulináris élvezetekben is lesz részük! Megkóstolhatják a pityókát, a székely gulyást és káposztát…

 

 

Szállás: 5 éj magyar tulajdonú panziókban

Ellátás:Bőséges félpanzió

Utazás:komfortos autóbusszal ( min. 25 fő)

 

Részvételi díj: 74.900 Ft/fő

 

Kedveszmények/felárak: Gyermekkedvezmény: 14 éves korig pótágyon: -15%, Nyugdíjasok kedvezménye: -5%. Egyágyas felár:8.000 Ft,  Belépők a helyszínen:

60 lej +1000 Ft/fő megosztásban

Útvonal és felszálló helyek: Budapest- Kecskemét- Szeged-Hódmezővásárhely és vissza. Odafelé Méhkerék, vissza Nagylak a határátkelőhely.

 

Program:

 

1. nap: Elindulás Budapestről a korai órákban. Határátkelés után Nagyszalontán: Csonka torony- Arany János-múzeuma és szobra. Ezután Nagyvárad: Fő tér, Szent László templom, Székesegyház és Kanonok sor. Majd a Király-hágón és Csucsán át Bánfihunyad erődtemploma következik. Szállás, vacsora Magyarfenesin.
                         

 2. nap: Reggeli után Kolozsvár bemutatása, jó idő esetén túrázhatnak a Tordai hasadékban. Továbbutazás Marosvásárhely Vártemploma és fő terével zárjuk a programot. Szállás, vacsora Parajd közelében.

 

3. nap: Reggeli után kirándulás: Gyilkos tó, Békás-szoroson át a Pokol kapujáig. Megkóstolhatják a hely specialitását egy pisztrángos étteremben. Szállás, vacsora Parajd közelében

 

4. nap: Reggeli után Csíksomlyóra utazunk, Búcsújáró templomhoz. Tovább utazunk a  Szent Anna tóhoz és jó idő esetén izgalmas sétát tehetünk a Lápos tó padozatán. Szállás, vacsora Parajd közelében
                                

5. nap: Reggeli után Parajdi sóbányába megyünk le , program után a korondi fazekasok következnek vásárlási lehetőséggel, szabad program keretében. Szejkefürdőn: Orbán Balázs sírja, majd Farkaslakán: Tamási Áron sírja, közben válogatási lehetőség a kézművesek piacán. Szállás, vacsora

Nagyenyed környékén.
                                 

6. nap: Reggeli után  Gyulafehérváron a Várat és a  Hunyadi sírokat nézzük meg. Hazautazás Aradon keresztül: Rövid megálló az Aradi vértanúk emlékműnél. Érkezés Magyarországra az esti órákban.

 

Egyéb költség: Utasbiztosítás.

Részv. díj tartalmazza: utazási költséget, szállást és a jelzett ellátást, és idegenvezetést.

Részv. díj nem tartalmazza: A program lebonyolításához tartozó és helyileg felmerülő belépődíjakat, a storno (útlemondási) biztosítást (1,5%), és a BBP-t.

                                    Ülőhelyek a megrendelés sorrendjében!

 

ÁRKALKULÁCIÓ

Foglalás (megrendelés) »

Kapcsolattartó: Nirva Tours Telefon: 0662534310 Mobil: 06703172050 E-mail: nirva@vnet.hu

« Románia/ Erdély, Székelyföld

Nyomtatás