Főoldal Egyiptom Nílusi hajóút, hajós utazások

Nílusi hajóút, hajós utazások

Egyiptomi utazás - Nílusi hajóutak

Egyiptomi utazások : Hosszú hétvége Kairóban , Kairó és nílusi hajóutak 8 és 11 napos variációkkal. Ünnepi időszakokban is. Gazdag programok, kedvező árak, remek idegenvezetés. Gyermek kedvezmények Újdonságok! Egyiptom a la carte. Programok kezdőknek és haladóknak.2000 óta folyamatosan szervezzük!

Egyiptomi körút: Kairó és Nílusi hajóút

 

                            2018/2019 tavasz-nyár-ősz-tél!

 

 

 

 Utazás: repülővel (javasolt keddi indulás )

 Szállás: 5* szállodában és 5*-os hajón

 Ellátás: Program szerint, szállodában félpanzióval

 (reggeli és  vacsora), a hajón teljes ellátással ( reggeli , ebéd

  és vacsora), ital fogyasztás nélkül.

 Csak érvényes útlevéllel utazhat!

 

 

1. nap
Kairói reptérre érkezés után, vízum ügyintézés, majd külön transzferbusszal a szállodába mennek, ahol üdvözlő ital és vacsora várja Önöket. Ezután fakultatív programok egyeztetése a jelentkezéseknek megfelelően és szállás.

 

2. nap
Reggeli után a Piramisok kerülete: Kheopsz, Kefrén és Mükerinosz fáraók piramisait tekintik meg. (Különdíj ellenében korlátozott számban a nagy Piramis belsejébe is bemehetnek) Ezután Völgytemplom következik a világhírű Szfinx-szel. Délután a Történelmi és Régészeti Múzeumba látogatnak. Közben felkeresnek egy papirusz és egy parfüm műhelyet, ahol megismerhetik az ókori papiruszok és a parfümkészítés történetét. A napot Khan El Kalili bazárral zárják. Vacsora és szállás.

 

3. nap
Reggeli után szabad program vagy 4 fakultatív program lehetőség közül választhatnak:

- 3/1 Alexandria: Egész napos program, utazás légkondicionált busszal Alexandriába, fő nevezetességeinek bemutatása belépőkkel, ebéddel. (Egész napos program) Ára 85 €/felnőtt; 43 €/ 12 év alatti gyermek. / Min. 3 fő /

-3/2: Kairó városnézés folytatása: Memphis és Sakkara: Egyiptom ókori fővárosa és temetkezési helye. Kb. 3 órás program. Transzferrel, belépőkkel. Ára: 40 €/felnőtt és 20 €/12 év alatti gyermek.

-3/3: Kopt negyed és Mohamed Ali mecset- Citadella. Kb. 3 órás program transzferrel, belépőkkel. Ára: 37 €/felnőtt és 19 €/ 12 év alatti gyermek. / Min. 4 fő/

-3/4: Esti program: Hang és Fényjátékok a Piramisok lábánál, belépővel (Ez a program a 2. és a 3. nap este is választható, nem ütközik más programmal). Ára: 46 €/felnőtt; 23 €/ 12 év alatti gyermek.

 

4. nap
Reggeli után Asszuánba repülnek. Asszuáni program: Asszuáni gát, Nasszer tó, Gránit bánya -a Befejezetlen Obeliszkkel. Ezután elfoglalják a szobákat a hajón és ebéd. Délután 2-től fakultatív program lehetőségek: 1./Philae temploma - Isis templom, ára: 35 €/felnőtt és 18 €/12év alatti gyermek.
2./ Nubiai falu bemutatása: felukával, tevegeléssel, krokodilnézéssel és igazi nubiai házak és családok bemutatásával, közben a kishajóról látják Aga Khan mauzóleumát, a Botanikus kertet és Elefántin szigetet, ára: 35 €/felnőtt és 18 €/ 12 év alatti gyermek.
Vacsora, szállás a hajón.

 

5. nap

 

Szabad program vagy fakultatív program: Kora reggel elutazási lehetőség autóbusszal Abu Simbel-be, ahol II. Ramszesz és feleségének csodálatos szikla templomát keresik fel, ára: 85 €/felnőtt; 43 €/12 év alatti gyermek.( Min. 3 fő) Dél körül visszaérkezés a hajóra, ebéd és a hajó elindul Kom Ombo felé. Délután kellemes pihenés a hajó úszómedencéjénél és a napozó teraszon. Kora este érkezés Kom Omboba: Szobek és Hareorisz templomhoz. Este vacsora, majd zene, tánc a hajó bárjában.

 

6. nap
Kora reggel Edfuba érkezés. Horusz templomhoz utaznak konflissal és idegenvezetőjük bemutatja az ókori templomok egyik legszebb, klasszikus példáját. Reggeli, ezután újra pihenés a hajó fedélzetén. Közben esnai zsilipezés és ebéd. Kora este érkezés Luxorba. Vacsora előtt Luxor templomát nézik meg. Vacsora a hajón és zenés program a hajó bárjában.

 

7. nap
Reggeli után csomagjainkkal elhagyjuk a hajót. Luxor bemutatása következik külön autóbusszal:Királyok völgye, Hatchepsut királynő sziklatemploma, Memnon kolosszusok, Alabástrom műhely és Karnak szentélye. Este vacsora, szállás Luxorban

8. nap
Reggeli és transzfer a repülőtérre, visszautazás Kairóba, majd átszállással Budapestre. 

 

 

Felárak:

Magyar ny. idegenvezetés min. 8 fő részvételével érvényes, alatta angol nyelvű idegenvezetés!

 

 

Részvételi díj

8 nap/7éj

 

Főszezon 2018/2019

12.11.;12.25 **12.28**,12.30**;

01.08.;01.22.;02.05;03.12;.03.26;

04.16.*

 

Szezon

05.01-09.30 között

Keddi indulással javasolt

Ft/fő

Már 2 fő-től

Akciós ár ( 4 fő-től)

5* hajó, 5*hotel

    258.900.-

    241.920.-

4* hotel, 5* hajó

   256.100.-

   239.500.-

5* hajó,5* hotel

  243.240.-

  228.000.-

5* hajó, 4* hotel

   240.500.-

   225.600.-

 

Repülőtéri illeték és adók: 89.000 Ft/fő (változhat, mert árfolyam függő!)

 Vízumdíj: 25 $/fő helyszínen fizetendő.

 

Az árakat a legalacsonyabb repülőjegy árakkal kalkuláltuk, ezért érdemes már 2-3 hónappal korábban megrendelni az utat, hogy kedvező árral tudjuk küldeni ajánlatunkat!

 

*Pünkösdi időszak: 5% , Húsvéti felár ** +15% (Pünkösd 06.04-11-ig; Őszi ünnepek: 10.22-11.05.Húsvéti időszak: 2019.04.16-04.23.között.Karácsonyi és Szilveszteri időszak**:12.21-01.01 között.)

Kötelező gálavacsora díjak:szálloda függő, megrendelést követő 48 órán belül tudjuk pontosítani.

Egyágyas felár: 30%; Gyermekkedvezmény: 11,99 év alatt, pótágyon: -30%

Egy fő esetén is bonyolódhat az utazás + 25 % felárral, az egyéb felárak mellett.

Szerviz díj: 3 €/fő/nap  és 2 €/12 év alatti gyermek.

Fakultatív programok és áraik a program leírásánál.

Storno biztosítás: alapár: 1,5%, kötelező- Utasbiztosítás: 4.520 Ft/fő/ 8 nap.( 2018-ban) (Baleset- Betegség- Poggyász késés, kár és elvesztés esetén.)

Alapárban 8 fő alatt angol nyelvű a vezetés,

Magyar ny. idegenvezetés 2 fő esetén: 110 €/fő; 3-4 fő esetén: 80 €/fő;5-7 fő esetén: 50 €/fő.

 

Kezelési költség : 5.000 Ft/fő, ami a részvételi díj része,de  nem kerül visszafizetésre  esetleges lemondás esetén!

Árgarancia max. 290 Ft/$

 

Hosszabbítási lehetőség Hurghadai üdüléssel , egyiptomi ajánlatainknál!

Kairó-Nílusi hajóút: Egyiptom titkai

Kairó-Nílusi hajóút: Egyiptom titkai

Egyiptom története több ezer éves, tele titkokkal, misztikummal. Több száz történész, régész próbálja megválaszolni az ókori építészet kérdéseit. Jöjjön el Ön is és élvezze e különleges ország csodáit Kairóban és fejtegessük együtt a nagy titkot egy csodás hajóút során, majd a programok végén pihenési lehetőség a Vörös tenger partján, Hurghadán.

Leírás »

Ajánlatkérés/Foglalás »

Kairó-Nílusi hajóút: Egyiptom titkai

Kairó-Nílusi hajóút: Fáraók földjén

Nílusi hajóút - Repülővel és hálókocsis vonattal, választható szállodákban

Nílusi hajóút a fáraók földjén. Kairó nevezetességei után hálókocsis vonattal Asszuánba utazunk, hogy ott a nílusi hajóút során bemutassuk a Fáraók idejében épült szép templomokat és temetkezési szokásokat: Kom- Ombo templomát, Horus templomát Edfuban, Luxorban Hatchepszut gyönyörű sziklatemplomát a Királyok völgyével. Jöjjenek velünk!

Leírás »

Kairó-Nílusi hajóút: Fáraók földjén

Egyiptomi programjaink szálláshelyei

Szállások leírása

Hosszú hétvége Kairóban vagy egy szép Nílusi hajóút illetve hurghadai üdüléséhez egyiptomi partnerünk a választott kategóriában mindig a legkedvezőbb szállásokat ajánlja.Sőt, gyakran a választott kategóriánál magasabb fokozatot ad ugyanazon az áron.

Leírás »

« Egyiptom

Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ