Főoldal Egyiptom Hosszú Hétvége Kairóban

Egyiptom - Hosszú hétvége Kairóban 5nap/4éj

Azaz az Ókori Egyiptom szépségei

Töltsön egy Hosszú hétvégét Kairóban, pihenjen egy kicsit a Piramisok árnyékában, csodálja meg a több ezer éves ókori kiállítás anyagát a Történelmi és Régészeti múzeumban, kiránduljon Memphisbe, Egyiptom ősi fővárosába és mulasson egy fergeteges keleti műsorral fűszerezett vacsora esten a Níluson.
Hosszú Hétvége Kairóban

Hosszú hétvége Kairóban 5 nap/4 éj

 poz.: 2018/R/HHK/….poz.:2019/R/HHK/...

 

 

Utazás: repülővel                                                                                                             

Szállás: 4*/ 5* szállodában

Ellátás: félpanzió

Indulási  időpontok: pénteki napokon javasolt!

 

 Ft/fő                                  Főszezon:2018/2019                            Szezon 2019.

 Csomag ára                 12.21**; 12.28*;12.29**. 01.18;                   05.01-09.30

                                        02.22; 03.15; 03.29. 04.16*                      péntekenként                    

Rep.+ szállás + FP                  4* hotel                                               4* hotel              

Részvételi díj már 2 fő-től:   116.600 Ft/fő  →magyar ny. vezetéssel←  104.900,-Ft/fő

Akciós részvételi díj:                   107.600 Ft/fő   →magyar ny. vezetéssel←   97.000,-Ft/fő

( 4 fő-től)                                 

5* hotel felára:                                   6.700,- Ft/fő                                            5.700,-Ft/fő

 

          Egyágyas felár: +30%; Gyermekkedvezmény: 12 év alatt, pótágyon: -30%

 

Reptéri  illeték & transzfer: 82.000Ft/fő minden időpontban!

 Vízumdíj: 25 $/fő, kötelező storno biztosítás: 1,5%

egyéb: baksis: 3 €/fő/nap és a fak. programok

 

Az árakat a legalacsonyabb repülőjegy árakkal kalkuláltuk.

Minél korábban foglal (lehetőleg 2-3 hónappal korábban) annál biztosabbak ezek az árak!

 

 

     Hosszú hétvége Kairóban, pihenés a Piramisok árnyékában!

 

Program:

  1. nap: Érkezés a kairói repülőtérre kora esti órában, vízum ügyintézéshez egyiptomi partnerünk várja Önöket a vízum ablak előtt. Csomagok felvétele után külön transzfer busszal a szállodába mennek. Szobák szétosztása után vacsora. Vacsora után a fak. programok és a másnapi programok egyeztetése.
  2. nap: Reggeli után a Piramisokhoz látogatnak: Kheopsz, Kefren és Mükerinos fáraók piramisai után Völgytemplom és a Szfinx következik. Ezután kellemes időtöltés egy parfümériában, ahol ismertetik az ősi parfümkészítés jellemzőit, az egyiptomi parfümöket, vásárlási lehetőséggel. Onnan egy Papirusz műhelybe látogatnak, ahol megismerhetik a papirusz növényt, a papirusz tekercs készítését, a helyi művészek munkáját, vásárlási lehetőséggel. Délután: Fakultatív program: Memphisz és Sakkara, Egyiptom ősi fővárosa és temetkezési helye. Ára: 40 €/felnőtt és 20€/12 év alatti. Este: Fakultatív program lehetőség: Hang és Fényjátékok a Piramisok lábánál. Ára: 46 €/felnőtt; 23 €/12 év alatti. Ezután vacsora.
  3. nap: Reggeli után a Régészeti és Történelmi Múzeum legszebb darabjai az Ó-és Közép Birodalom korából és Tutanhamon kincsei. Délután fakultatív program: Kopt negyed- Mohamed Ali mecset. Ára: 37 €/felnőtt és 19 €/12 év alatti.  A  Khan El Kalili bazárral zárjuk a nap programját. Este vacsora vagy újabb fak. program: Ünnepélyes vacsora a Níluson, egy fergeteges keleti műsorral. Ára: 46 €/felnőtt és 32 €/12 év alatti. (Akik a műsoros vacsorát választják, az aznapi standard vacsorát át lehet tenni másnapi ebédre)
  4. nap: Reggeli után szabad program vagy fak. program: Elutazás külön légkondicionált autóbusszal Alexandriában: Megérkezéskor a következőket keressük fel: Montazah Palota, Pompeius oszlopa, Katakombák és a Qaitbay erőd a Földközi tenger partján. Közben ebéd egy tradicionális halász étteremben (Hal helyett, aki nem szereti csirkehúst is választhat). Ára: 85 €/felnőtt és 43 €/12 év alatti.Délután visszautazunk Kairóba, este vacsora, szállás Kairóban.
  5. nap: Reggeli után csomagok összekészítése és transzfer a repülőtérre, hazautazás.

 

Már 2 fő-vel is lebonyolítjuk a programot, de 1 fő esetén 23.000 Ft a felár angol nyelvű vezetéssel + az egyágyas felár. 

Utazás: Érvényes útlevéllel! Egyéb infó: repülőjáratok oda-visszaútban : kedd, péntek, szombat és vasárnap! Hétfőn, szerdán és csütörtökön nincs közvetlen járat Budapestről.

 

 

Az alapár tartalmazza: Választott hotelkategóriát bőséges félpanziós ellátással, repülőjegyet 1 db. feladható és 1 db. kézi poggyásszal. Reptéri transzfereket, Helyi közlekedést a programokhoz külön légkondicionált busszal, Vastagított programok belépődíjával és az  idegenvezetést a programokon.

Az alapár nem tartalmazza: Vízum díjat ( 25 USD vagy 23 EUR személyenként amit a repülőtéren is megvehet, Storno biztosítást ( alapár 1,5 %), Kötelező baksist ( 3 €/felnőtt/nap; 2 €/fő/nap 12 év alatti) helyszínen, Fakultatív programokat, Utasbiztosítást és storno biztosítást: ami az alapár 1,5%-ka, Ünnepi felárakat (Alapár: Húsvét 15%, Karácsony és Szilveszter 30%, Karácsonyi és Szilveszteri gálavacsora díjakat. (Kalkuláció: 2018. november. 13-án frissítve.

Árgarancia: 1$= 290Ft. Kezelési költség : 5.000 Ft/fő, ami a részvételi díj része,de  nem kerül visszafizetésre  esetleges lemondás esetén!

 

Engedélyszám: U001596

                       Nirva Tours Kft. H-6800 Hódmezővásárhely, Deák F. u. 19.

                                   (tel.: 70/317-2050;  e-mail: info@nirvatours.hu)

Ajánlatkérés/Foglalás »

Kapcsolattartó: Zanáné Raffai Gabriella E-mail: gabi@nirvatours.hu

« Egyiptom

Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ