Főoldal Akciók, aktualitások Párizs-Versailles-Disneyland

Akciók, aktualitások

Párizs-Versailles-Disneyland

Párizs repülővel két óra alatt elérhető, és Ön máris része lehet a város lüktető életének, beülhet valamelyik hangulatos kávézóba, sétálhat a világhíres Champs-Élysée-n, fotózhat az Eiffel-torony tetejéről... Nem érdemes halogatni, Párizs repülővel ideális úticél, szellemi és fizikai feltöltődés szinte karnyújtásnyira. Jöjjön velünk, megmutatjuk Önnek ezt a csodálatos helyet.
Párizs-Versailles-Disneyland

5 nap / 4éj

          

Szállás:  2/3 * szállodában , 2 ágyas szobákban, metró közelben

Ellátás:    Reggeli, büfé rendszerben

Utazás:   Repülővel

 

 

2018. szeptember 26-30.

 

105.000,- /fő  

 

még 10 szabad hely!     

 

+ Reptéri illeték :  29.900 Ft/fő  (12 kg-os kézipoggyász az árban)

+ Reptéri transzfer: 12.000 Ft/fő

+ Storno bizt. 1,5%

 

Gyermekkedvezmény: 2 felnőttel egy szobában, pótágyon,14 éves korig az  alapárból 15%,legfeljebb 2 fő-ig.

Egyágyas felár: alapár + 33%

 

Program:

 

1. nap:

Párizsba érkezés után külön transzfer busszal a szállodába megyünk, majd rövid pihenés után metróval a Montmartre bemutatása idegenvezetéssel: ez Párizs egyik leghangulatosabb negyede: Sacré-Coeur, Festõk tere és a Moulin Rouge világhírű épületének megtekintése idegenvezetéssel. Ezután visszamegyünk a szálláshelyünkre. Fak. vacsora lehetőség egy közeli étteremben.

 

 

 

2. nap:

Reggeli (6.30-8.00-ig.) Egész napos program idegenvezetéssel. Délelőtt: Concorde tér, Tuilleriák kertje és a Louvre  legszebb gyűjteményéből a legfontosabbak megtekintése Ezután elsétálunk a Királyi Palota és a Comédie Francaise (Moliere szinháza) épülete előtt. Szabad idő  a rue de Rivolin, a szép árkádos utcában, ahol szuvenír árusok kínálják portékáikat és egy könnyű, gyors ebédet is elfogyaszthatnak. Délután folytatjuk programunkat Ile de la Cité-n: St.Chapelle, Igazságügyi Palota, a Prefektus, Virágpiac és a Párizsi Notre Dame. Javaslat: vacsora a Quartier Latin egyik hangulatos éttermében. Szállás.

 

 

3.nap:

Reggeli után Fakultatív program:  Versailles-ba utazunk a kastély és a kert megtekintése gyalogosan. Délután visszautazunk Párizsba a programot  az  Eiffel toronnyal folytatjuk idegenvezetéssel. Ezután 1 órás sétahajózás a Szajnán.

Este javasolt program szabadon: Diadal Ív és a Champs Élysées. Fak. program javaslat: egyik este, a helyek függvényében: Moulin Rouge világhírű show műsora (110 €/fő, 1/2 üveg pezsgővel/fő, előre meg kell rendelni) .

 

 

4. nap:

Szabad program vagy két fakultatív program közül lehet választani:

4/1./ Disneyland: 8,00-kor javasolt indulás (választott park szerinti belépőjegyek,  a 4 napos Párizs programnál olvashatnak + Metró felár: 5.zóna, 10 €/fő, 4év felett.) vagy

4/2./ Akik Párizst választják:10.00-től Orsay múzeum: Impresszionisták: Monet, Manet,Renoir…stb, Rodin szép szobrai ( Calais-i polgárok, a Pokol kapuja, Gondolkodó, a Csók...stb és az Invalidusok Dómja, Napóleon sírja és munkássága. Ezután szabad program.

 

5. nap:

Reggeli után, szabad program. Búcsúzunk Párizstól és menetrendtől függően külön transzfer a repülőtérre és hazautazás.

     

A programok sorrendje a repülőgép indulásának megfelelően változhat!

 

Tervezett menetrend

    oda  06:20 - 08:45

vissza  20:45 - 22:55

 

Részvételi díj tartalmazza: az alapdíjat: repülőjegyet, szállást és a jelzett ellátást, a leírásban jelzett programokat, csoport és idegenvezetést. Személyenként 1 db 12 kg-os kézipoggyászt.

 

Alapdíjon felül a következők fizetendők forintban: Reptéri illeték, reptéri transzfer, 2 napos múzeum bérlet, egyéb belépők, biztosítások és a fakultatív programokat. Feladható 23 kg-os poggyász felár ellenében (16.000 Ft/fő)

 

 

Minimális létszám: 15 fő                                      ( Árainkat 320  Ft/€ -ig garantáljuk)

 


 

Akik a 4. napon Disneyland-et választják, azok a belépők tájékoztató árait az alábbi linken tekinthetik meg:  https://www.nirvautazas.hu/hasznos-info-disneyland.html

 

Egyéb költség a helyszínen euróban fizetendő és kötelező:

11 év felett idegenforgalmi adó a szállodában  8,5  €/fő

4 napos Metró és busz jegyek                           51  €/fő

Belépők és fak. programok 

Foglalás »

Ajánlatkérés »

Kapcsolattartó: Nirva Tours Telefon: 0662534310 Mobil: 06703172050 E-mail: nirva@vnet.hu

« Összes akciós ajánlat

Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ