Főoldal Akciók, aktualitások EGYIPTOMI KÖRÚT: Kairó-Nílusi hajóút

Akciók, aktualitások

EGYIPTOMI KÖRÚT: Kairó-Nílusi hajóút

Ismerjük meg együtt Egyiptom titkait! Álomutazás Kairó látnivalóival, egy gyönyörű hajóúttal és akár egy tengerparti nyaralással!

 

 

SZILVESZTEREZZEN KAIRÓBAN

 

és kezdje az új évet egy NÍLUSI HAJÓÚTTAL!

 

 Utazás: repülővel

 Szállás: 5* szállodában, 5* hajón

 Ellátás: Program szerint

 

299.900 Ft/fő

EGYIPTOMI KÖRÚT: Kairó-Nílusi hajóút

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program

1. nap
Kairói reptérre érkezés után, vízum ügyintézés, majd külön transzferbusszal a szállodába mennek, ahol üdvözlő ital és vacsora várja Önöket. Ezután fakultatív programok egyeztetése és szállás.

 

2. nap
Reggeli után a Piramisok kerülete: Kheopsz, Kefrén és Mükerinosz fáraók piramisait tekintik meg. (Különdíj ellenében korlátozott számban a nagy Piramis belsejébe is bemehetnek) Ezután Völgytemplom következik a világhírű Szfinx-szel. Délután a Történelmi és Régészeti Múzeumba látogatnak. Közben felkeresnek egy papirusz és egy parfüm műhelyet, ahol megismerhetik az ókori papiruszok és a parfümkészítés történetét. A napot Khan El Kalili bazárral zárják Szilveszteri gála vacsora.

 

3. nap
Reggeli után szabad program vagy 4 fakultatív program lehetőség közül választhatnak:

3/1 Alexandria: Egész napos program, utazás légkondicionált busszal Alexandriába, fő nevezetességeinek bemutatása belépőkkel, ebéddel. (Egész napos program) Ára 85 €/felnőtt; 43 €/ 12 év alatti gyermek. / Min. 3 fő /

3/2: Kairó városnézés folytatása: Memphis és Sakkara: Egyiptom ókori fővárosa és temetkezési helye. Kb. 3 órás program. Transzferrel, belépőkkel. Ára: 40 €/felnőtt és 20 €/12 év alatti gyermek. 

3/3: Kopt negyed és Mohamed Ali mecset- Citadella. Kb. 3 órás program transzferrel, belépőkkel. Ára: 37 €/felnőtt és 19 €/ 12 év alatti gyermek. / Min. 4 fő/

3/4: Esti program: Hang és Fényjátékok a Piramisok lábánál, belépővel (Ez a program a 2. és a 3. nap este is választható, nem ütközik más programmal). Ára: 46 €/felnőtt; 23 €/ 12 év alatti gyermek.

 

4. nap
Reggeli után Asszuánba repülnek. Asszuáni program: Asszuáni gát, Nasszer tó, Gránit bánya -a Befejezetlen Obeliszkkel. Ezután elfoglalják a szobákat a hajón és ebéd. Délután 2-től fakultatív program lehetőségek: 1./Philae temploma - Isis templom, ára: 35 €/felnőtt és 18 €/12év alatti gyermek.
2./ Nubiai falu bemutatása: felukával, tevegeléssel, krokodilnézéssel és igazi nubiai házak és családok bemutatásával, közben a kishajóról látják Aga Khan mauzóleumát, a Botanikus kertet és Elefántin szigetet, ára: 35 €/felnőtt és 18 €/ 12 év alatti gyermek. 
Vacsora, szállás a hajón.

 

5. nap

Szabad program vagy fakultatív program: Kora reggel elutazási lehetőség autóbusszal Abu Simbel-be, ahol II. Ramszesz és feleségének csodálatos szikla templomát keresik fel, ára: 85 €/felnőtt; 43 €/12 év alatti gyermek.( Min. 3 fő) Dél körül visszaérkezés a hajóra, ebéd és a hajó elindul Kom Ombo felé. Délután kellemes pihenés a hajó úszómedencéjénél és a napozó teraszon. Kora este érkezés Kom Omboba: Szobek és Hareorisz templomhoz. Este vacsora, majd zene, tánc a hajó bárjában.

 

6. nap
Kora reggel Edfuba érkezés. Horusz templomhoz utaznak konflissal és idegenvezetőjük bemutatja az ókori templomok egyik legszebb, klasszikus példáját. Reggeli, ezután újra pihenés a hajó fedélzetén. Közben esnai zsilipezés és ebéd. Kora este érkezés Luxorba. Vacsora előtt Luxor templomát nézik meg. Vacsora a hajón és zenés program a hajó bárjában.

 

7. nap
Reggeli után csomagjainkkal elhagyjuk a hajót. Luxor bemutatása következik külön autóbusszal:Királyok völgye, Hatchepsut királynő sziklatemploma, Memnon kolosszusok, Alabástrom műhely és Karnak szentélye. Este vacsora, szállás Luxorban, többnyire a hajón szoktuk eltölteni ezt az éjszakát is, teljes ellátás mellett. Felár mellett lehetőség van hosszabbítani Hurghadán a Vörös tenger partján, ebben az esetben délután elutazás Hurghadára, szállás, vacsora Hurghadán.

8. nap
Reggeli és transzfer a repülőtérre, visszautazás Kairóba, majd átszállással Budapestre.

 

                                               MÁR 2 fő részvételével !!!                

 

Felárak:

Magyar ny. idegenvezetés min. 8 fő részvételével érvényes. Alatta angol nyelvű idegenvezetés!

Magyar ny. idegenvezetés alacsonyabb létszám esetén is igénybe vehető felár mellett : 2 fő esetén110 €/fő; 3-4 fő esetén: 80 €/fő; 5-7 fő esetén: 50 €/fő.

 

 

Repülőtéri illeték és adók: kb.82.000 Ft/fő árfolyam függő

Vízumdíj: 25 $/fő helyszínen fizetendő

 

Kötelező gálavacsora díjak: Szálloda függő, megrendelést követő 48 órán belül tudjuk pontosítani

 

Egyágyas felár: 30%; Gyermekkedvezmény: 11,99 év alatt, pótágyon: -30%

 

Szerviz díj: 3 €/fő/nap  és 2 €/12 év alatti gyermek.

 

Fakultatív programok és áraik a program leírásánál.

 

Storno biztosítás: alapár: 1,5%, kötelező- Utasbiztosítás: 4.520 Ft/fő/ 8 nap. ( Poggyász késés,kár és elvesztés esetén.)

 

Min. 2 fő részvételével!

Foglalás (megrendelés) »

Kapcsolattartó: Zanáné Raffai Gabriella E-mail: gabi@nirvatours.hu

« Összes akciós ajánlat

Nyomtatás