Főoldal Akciók, aktualitások Erdélyi Barangolások

Akciók, aktualitások

Erdélyi Barangolások

Kolozsvár, Tordai hasadék, Gyilkos tó, Parajd és megannyi lenyűgöző helyszínt és látnivalót kínál erdélyi barangolásunk.

Ha még csak hírből ismerte Erdély csodálatos tájait el kell jönnie, ha már volt ezen a vidéken, akkor vissza kell térnie. Öt napon át ízelítőt kapnak Erdély legszebb tájaiból, városairól, népszokásokról, mondákról, a leírtak szerint.

Erdélyi Barangolások

 

2019. JÚLIUS 19-23.

 

    5 NAP / 4 ÉJ

 

 

 

 

 

 

 

Szállás:  3* magyar panziókban, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban

Utazás:   komfortos  autóbusszal 

Ellátás:   félpanzió ( erdélyi házias  finomságok, specialitások)

 

Részvételi díj:  75.900 Ft/fő     

 

Külön fizetendő:

 

Útlemondási biztosítás: 1,5%

 

Utasbiztosítás: 500 Ft-tól/felnőtt 18-70 év között/ fő

 

Helyi költség belépőkre: 50 Lei + 1.500 Ft/fő ( 1 Lei= 70-75 Ft).

 

Egyágyas felár: 8.000 Ft.

 

Gyermekkedvezmény -10% (14 év alatt, 3. ágyon).

 

Foglalási díj: 1.000 Ft/fő, 

 

 

Útvonal: Budapest-Kecskemét-Szeged-Hódmezővásárhely-Békéscsaba,határátkelés Méhkeréknél, visszaútban határátkelés, Nagylak után Makó - Hmvhely-Szeged- Budapest.

 

Program:

 

1.nap: Elindulás Budapestről a korai órákban. Határátkelés után Nagyszalontán: Csonka torony- Arany János múzeum továbbutazunk Nagyváradra: Fő tér, Szent László templom, Váradolaszi negyed. Püspöki palota és Székesegyház a Kanonok sorral. Majd a Király-hágón és Csucsán át  Bánffyhunyad erődtemploma következik. Szállás, vacsora Kolozsvár környékén.

 

2.nap: Reggeli után Kolozsvár bemutatása: Fő tér, Mátyás király szobra, Szent Mihály templom, Mátyás király szülőháza az Óvárossal. Egyetemi negyed és a Farkas utcai templom. Ezután jó idő esetén túrázhatnak a Tordai hasadékban. Továbbutazás Marosvásárhelyre, ahol bemutatjuk a város szép szecessziós épületeit és a Rózsák terével zárjuk a nap programját. Szállás, vacsora Korondon. Esténként vásárlási lehetőség a kézművesek üzleteiben. 3 éjszakát töltünk itt.

 

3.nap: Reggeli után kirándulás: A Bucsin és a Pongrác-tető után Gyilkos tó,   Békás-szoros; Pokol tornácán át a  Pokol kapujáig. Az út gyönyörű fenyvesek között, időnként 2000 méter fölötti magasságokban vezet. A Gyilkos tónál megkóstolhatják a hely specialitását egy pisztrángos étteremben. Szállás, vacsora Korondon.

     

4.nap: Reggeli után nyári hónapokban  szabad program Szovátán, fürdőzési lehetőséggel a Medve tóban. Egyéb időszakban Szováta helyett Szejkefürdőn, székelykapuk sora  Orbán Balázs sírjáig és egy borvizes kútnál állunk meg. Farkaslakán, Tamási Áron sírja a mellette lévő emlékparkkal. Ezután a Parajdi sóbányába megyünk le. Szállás, vacsora Gyulafehérvár közelében.

      

5.nap:Reggeli után  Gyulafehérváron a Várat és a  Hunyadi sírokat nézzük meg. Hazautazás Aradon keresztül: Rövid megálló az Aradi vértanúk emlékműnél. Érkezés a magyar határhoz a délutáni órákban.

                      

 

                    

 Minimum létszám 18 fő . A programok sorrendje változhat!

                               Ülőhelyek a megrendelés sorrendjében!        

 

 

 

                   

Foglalás »

Ajánlatkérés »

Kapcsolattartó: Nirva Tours Telefon: 0662534310 Mobil: 06703172050 E-mail: nirva@nirvatours.hu

« Összes akciós ajánlat

Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom