Főoldal Akciók, aktualitások 2018 Erdélyi Barangolások

Akciók, aktualitások

2018 Erdélyi Barangolások

Ha még csak hírből ismerte Erdély csodálatos tájait el kell jönnie, ha már volt ezen a vidéken, akkor vissza kell térnie. Öt napon át ízelítőt kapnak Erdély legszebb tájaiból, városairól, népszokásokról, mondákról, a leírtak szerint.

2018  Erdélyi Barangolások

                         

                                                

                          5 nap/4 éj                             

                  Pozíció sz.:2018/B/EB         

 

 

Indulási időpontok: 2018. jún.01; júl.21. aug.29.

 

 

 

Utazás: komfortos  autóbusszal.  

Ellátás:   félpanzió ( erdélyi házias  finomságok, specialitások)

Szállás:  3* magyar panziókban, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban

Útvonal:Budapest-Kecskemét-Szeged-Hódmezővásárhely-Békéscsaba,határátkelésMéhkeréknél, visszaútban határátkelés, Nagylak után Makó - Hmvhely-Szeged- Budapest.

 

Részvételi díj: 69.900 Ft/fő            

 Előfoglalási akciós ár: 59.900 Ft/fő    (2017.10.31-ig)

 

Felárak/ kedvezmények mindig az eredeti ár alapulvételével. Egyágyas felár: 8.000.-/fő, Nyugdíjas kedvezmény: 5%.  Gyermekkedvezmény 14 éves korig  2 felnőttel egy szobában , pótágyon: 15%. Belépők: 50 Łei + 1.000 Ft/fő helyszínen fizetendő.( 1 Lei= 70- 72 Ft körüli) Storno bizt.: 1,5% az aktuális részv. díj függvényében. Fak. szendvics rendelés ebédre az utazás során: 350 Ft/db.

 

Program:

1. nap: Elindulás Budapestről a korai órákban. Határátkelés után Nagyszalontán: Csonka torony- Arany János múzeum továbbutazunk Nagyváradra: Fő tér, Szent László templom, Váradolaszi negyed. Püspöki palota és Székesegyház a Kanonok sorral. Majd a Király-hágón és Csucsán át  Bánffyhunyad erődtemploma következik. Szállás, vacsora Kolozsvár környékén.

 

2. nap: Reggeli után Kolozsvár bemutatása: Fő tér, Mátyás király szobra, Szent Mihály templom, Mátyás király szülőháza az Óvárossal. Egyetemi negyed és a Farkas utcai templom. Ezután jó idő esetén túrázhatnak a Tordai hasadékban. Továbbutazás Marosvásárhelyre, ahol bemutatjuk a város szép szecessziós épületeit és a Rózsák terével zárjuk a nap programját. Szállás, vacsora Korondon. Esténként vásárlási lehetőség a kézművesek üzleteiben. 3 éjszakát töltünk itt.

 

3. nap: Reggeli után kirándulás: A Bucsin és a Pongrác-tető után Gyilkos tó, a   Békás-szoros; Pokol tornácán át a  Pokol kapujáig. Az út gyönyörű fenyvesek között, időnként 2000 méter fölötti magasságokban vezet. A Gyilkos tónál megkóstolhatják a hely specialitását egy pisztrángos étteremben. Szállás, vacsora Korondon.

     

4. nap: Reggeli után nyári hónapokban  szabad program Szovátán, fürdőzési lehetőséggel a Medve tóban. Egyéb időszakban Szováta helyett Szejkefürdőn, székelykapuk sora  Orbán Balázs sírjáig és egy borvizes kútnál állunk meg. Farkaslakán, Tamási Áron sírja a mellette lévő emlékparkkal. Ezután a Parajdi sóbányába megyünk le. Szállás, vacsora Gyulafehérvár közelében.

      

5. nap: Reggeli után  Gyulafehérváron a Várat és a  Hunyadi sírokat nézzük meg. Hazautazás Aradon keresztül: Rövid megálló az Aradi vértanúk emlékműnél. Érkezés a magyar határhoz a délutáni órákban.

                      

Figyelem ebben a programban Csíksomlyó pünkösdi időszakban sem szerepel!

                     Minimum létszám 35 fő . A programok sorrendje változhat!

                               Ülőhelyek a megrendelés sorrendjében!                           

Foglalás (megrendelés) »

Kapcsolattartó: Nirva Tours Telefon: 0662534310 Mobil: 06703172050 E-mail: nirva@vnet.hu

« Összes akciós ajánlat

Nyomtatás