Főoldal Adatvédelni Szabályzat

Adatvédelni Szabályzat


Adatvédelmi szabályzat



A Nirva Tours Kft. Kft.  utazásszervező és közvetítő tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált előfizető felhasználók nevét és e-mai címét kizárólag a tartalom elérése céljából.

Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. Egyéb személyes adatot a társaság nem kezel.



Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók személyes adatait. 

Az adatkezelő címe:  6800 Hódmezővásárhely, Deák F. u 19.


Az adatkezelő elérhetősége: Tel: 06 62 534 310; 06 62 534 311

     

                                               Email  címe: info@nirvatours.hu



Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) alapján: az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre: alkalmi ajánlatkérők

                              megrendelők

                              vendégkönyvbeírók



A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email),

Az adatgyűjtés célja: az előfizetett szolgáltatás felhasználók által történő elérése 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A Kft. vezetője és  dolgozói

- Zanáné Raffai Gabriella

- Németh Renáta

- Zana Zita


Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok felhasználó kérés esetén  3 napon belül törlésre kerülnek.

 

Az előfizető e-mailben kérelmezheti az adatkezelőnél 


- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 

- személyes adatainak helyesbítését, 

- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 



Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Az adatkezelés az aktuális szabályoknak és kéréseknek megfelelően folyamatosan kerül frissítésre.


Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. 


A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

 

                                            NAIH reg. számunk: NAIH-89455/2015

Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ